خانه / مهاجرت به اکوادور

مهاجرت به اکوادور

visa-pasaporte

به صورت کلی، انواع ویزاهایی که از سوی دولت اکوادور ارائه می‌شود به دو دسته اصلی قابل تقسیم هستند:

– ویزاهای اقامت موقت

– ویزاهای مهاجرتی دائم

ویزاهای «اقامت موقت» آن دسته از ویزاهایی هستند که زمان‌دار بوده و تا مدت مشخصی دارای اعتبار هستند. دارندگان این ویزاها می‌توانند در کشور اکوادور اقامت موقت داشته باشند و کارت ملی اکوادوری (Cedula de IDENTIDAD*EXT) به آنها تعلق می‌گیرد.

اما ویزاهای «مهاجرتی دائم» برای متقاضیانی صادر می‌شود که خواستار اقامت نامحدود در اکوادور هستند. این نوع از ویزاها دارای تاریخ انقضاء نیستند و تاریخ اعتبار آنها نامعین (Indefinida) درج می‌شود. این نوع ویزاها در پایان دو سال اقامت موقت برای متقاضیان اقامت دائم صادر می شود و برای دارندگان این نوع ویزاها، کارت ملی اکوادوری (Cedula de IDENTIDAD*EXT) صادر می‌شود. مهاجرت به اکوادور

مطابق قوانین جدید مهاجرتی اکوادور، تمامی متقاضیان اخذ اقامت کشور می بایست ابتدا از یکی از روش های ذیل اقدام کنند: مهاجرت به اکوادور

– اقامت از طریق مدرک دانشگاهی
– اقامت کاری
– اقامت از طریق سپرده گذاری بانکی
– اقامت از طریق خرید ملک
– اقامت از طریق سرمایه گذاری (در صنعت، کشاورزی، دامپروری یا صادرات از اکوادور)
– اقامت از طریق دریافت سود سپرده بانکی در ایران
– اقامت از طریق دریافت اجاره نامه یک ملک در ایران
– اقامت بازنشستگی
– اقامت از طریق ازدواج
– اقامت از طریق وابستگی به والدین

متقاضیان در پی اخذ اقامت موقت از یکی از طُرق فوق، پس از دو سال قادر به ارائه درخواست برای دریافت اقامت دائم خواهند بود. همچنین سه سال پس از اخذ اقامت دائم قادر به ارائه درخواست برای دریافت تابعیت و پاسپورت اکوادوری خواهند بود. مهاجرت به اکوادور

لازم به ذکر است که مهمترین عامل رد صلاحیت پرونده های مهاجرت به دلیل نحوه ارائه مدارک، ترجمه و تایید آنها می باشد. اداره مهاجرت اکوادور پرونده های ناقص را بدون اعلام نظر مردود می کند. مهاجرت به اکوادور

برای بررسی امکان اخذ اقامت اکوادور از یکی از روش های فوق، ابتدا لازم است «فرم ارزیابی مهاجرت به اکوادور» را تکمیل و ارسال نمایید.

انتهای متن/

Telegram-Ad1-gif

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star
 
Share

۸۱ نظر

  1. سلام عرض شد ، خواهشمندم که مبلغ وکلای شما برای اخز ویزای درسی و یا مهاجرت چقدر میباشد. چه مدارکی لازم است برأی اخز مهاجرت به إکوادور ؟ مرسی

     
  2. سلام میخواستم ببینم که اقامت اکوادر به چه صورت است وهمچنین هزینه ها چطور میباشد

     
  3. سلام
    پاسخ شما به ایمیل ثبت شده تان ارسال شد که به دلیل صحیح نبودن آدرس ایمیل برگشت خورده است.
    لطفا درخواست تان را از طریق صفحه تماس با ما ارسال نمایید.

     
  4. Hi /one question : if i going ecudor visa touristy impossible change visa to 6 month in emigration ecuador?and if you get visa bussiness how much need money and wht is need document?

     
  5. Matalebi ke darbareye ghavanine sabte sherkat va eghamat ast barayam ersal shavad. Ba sepase faravan to

     
  6. سلام واسه اقامت موقت اکوادور میخواستم تلفنی با وکیلتون صحبت کنم

     
  7. برای مهاجرت به اکوادور آیا مدرک زبانی لازم است و شماره ای آر اله دهید تا تلفنی تماس گرفته

     
  8. اقامت از طریق تخصص شامل مدر ک زبان نیز میباشد برای اقامت اکوادور شماره تماس بدهید تا زنگ بزنیم

     
  9. لطفاً شرایط اقامت از طریق خرید ملک و سرمایه گذارى رو برام ارسال کنید و لطفاً مقدار کلى سرمایه مورد نیاز رو
    با تشکر

     
  10. با سلام .میخاستم بدونم اگه با مدرک دانشگاهیمون بیایم خوده دولت بهمون کار میده یا نه و با سرمایه خودمون میشه کار و کاسبی راه بندازیم.در ضمن یه اژانس معتبر بهمون معرفی کنید که با ترانزیت واسمون بلیط بگیرن .ممنون

     
  11. سلام. می خواستم با وکلای شما بصورت تلفنی در ارتباط با مهاجرت صحبت بکنم. و همچنین ایا شما دفتری در تهران دارید یا خیر. با تشکر

     
  12. سلام
    میخوام اقامت اکوادور رو بگیرم به صورت دائم لطفاشرایط رو برام ارسال فرمایید

     
  13. سلام
    ۱ من چه کاری واسه اقامت باید انجام بدم
    ۲قیمت وکلای شما تا پایان کار اقامت چقدر می باشد
    ۳٫چه مدت زمان میبره تا بتونم به ااکوادر بیام.
    تشکر

     
  14. با سلام و تشکر از شما دوستان عزیز،لطفاً پروسه اخذ اقامت دائم و پاسپورت اکوادر را به طور کامل برای من شرح دهید و بفرمایید من و همسرم از جه راهی قادر به دریافت اقامت و پاسپورت کشور مربوطه خواهیم بود؟
    ضمناً با توجه به این که ویزای ترانزیت برای ما ایرانیها به سختی صادر می شود از چه مسیر پروازی بیاییم که نیاز به دریافت ویزای ترانزیت نداشته باشیم.با سپاس فراوان از محبت و یاری شما عزیزان

     
  15. با سلام لطفا هزینه گرفتن اقامت در اکوادور .مدارک مورد نیاز و مدت زمان پروسه را اعلام فرمایید
    با تشکر

     
  16. سلام. ایا دانشگاه به زبان انگلیسی دارد؟ من رشته سیاستگذاری عمومی در ایران می خوانم. هزینه سه سال زندگی خانواده سه نفری در اکوادر چقدر است

     
  17. سلام .
    اگه میشه هزینه های کامل اخذ اقامت از طریق وکلای شما رو به ایمیلم ارسال کنید

     
  18. سلام
    اقامت از طریق باز نشستگی؟

     
  19. با سلام می خواستم هزینه اقامت و دریافت پاسپورت رو بدونم . همچنین آیا در پذیرش برای دکترا امکان گرفتن بورس وجود دارد. و وضعیت کار به چه صورت است

     
  20. با سلام
    لطفا در مورد اقامت گرفتن از اکوادر راهنمایی بفرمایید
    زبان اسپانیش بلد نیستم
    انگلیسی ام خوبخ
    فوق لیسانس دارم
    در ضمن هزینه های وکلای شما هم بگویید و کلا سازو کار مهاجرت و زمان ان چقدر است
    با تشکر

     
  21. سلام خسته نباشید من یک زن تنها هستم و دارای مدرک کارشناسی زبان انگلیسی هستم میخواستم بدونم ایا اکوادور کشور مناسبی برای اقامت دائم بنده هست؟؟ ایا من میتونم اقامت اونجا رو دریافت کنم ؟؟ شرایط کاری برای من مهم ترین چیز است ایا کشور خوبی برای کار کردن هست ؟؟؟و با چه میزان سرمایه میتوان به مدت یکسال در اونجا زندگی کرد؟؟؟خیلی ممنون میشم جواب سوالاتمو بدید بنده تصمیم جدی برای خروج از ایران دارم با تشکر

     
  22. باسلام و احترام چگونه با خرید آپارتمان میتوان اقامت دائم گرفت؟همچنین لطفا نحوه گرفتن اقامت پس از بازنشستگی را برای بنده توضیح دهید.باتشکر

     
  23. درود بر شما. شغل من طراحی و ساخت مبلمان استیل هست و منبت کاری در سبکهای مختلف را به صورت حرفه ای انجام میدم . جهت اقامت دایم و هزینه لازم این امر و همچنین نحوه شروع کار در اکوادور بنده را راهنمایی بفرمایید.

     
  24. سلام… آیا بعد از مدت ویزای سه ماه میتوان ویزای خود رو تبدیل به تجاری یا تحصیلی کرد؟ هزینه دوره آموزشی دوازده ماه زبان اسپانیایی چه مبلغی هست؟ هزینه خوابگاه چه مبلغی می باشد؟

     
  25. سلام من تو زمینه واردات موز به ایران کار میکنم و میخوام برای اقامت و تولید محصولات کشاورزی به اکوادور سفر کنم میخوام بدون ایا دولت اونجا حمایت میکنه در زمینه تولید محصولات کشاورزی و چقدر سرمایه نیاز دارم برای شروع به کار چون من بازار فروش خوبی در ایران و عراق دارم لطفا راهنمایی کنید

     
  26. با سلام شرایط تحصیل و کار واقامت در اکوادور رو میخواستم بدونم و هزینه های کلی همراه با وکیل مجرب برای سهولت
    معرفی وکیل مجرب و هزینه های وکالت
    شرایط و درامد کاری همراه با شرایط تحصیل برام خیلی مهم هست
    لطفا راهنماییم کنید
    با تشکر فراوان

     
  27. دورد بر شما
    بنده شرایط اقدام برای ویزای داتشجویی و تخصص رو دارم و میخوام و قصد دارم به هر نحوی که شده با کمک شما برای اقامت در اکوادور اقدام کنم
    کارشناس نرم افزار – ۵ سال سابقه برنامه نویسی نرم افزار – ۲۶ ساله

     
  28. سلام . من دارای مدرک مهندسی مکانیک سیالات از ایران هستم و هم اکنون دانشجوی رشته mba در دانشگاه عثمانیا هندوستان.
    بهترین ویزای اکوتدور برای من کدام است؟ چقدر زمان میبرد برای گرفتن ان و هزینه های اولیه اعم از هزینه های صدور ویزا و حق الزحمه شرکت شما چقدر است؟
    با تشکر

     
  29. سلام. میخواستم بدونم شرایط گرفتن اقامت از طریق مدرک دانشگاهی چیه؟ یعنی با مدرکی که توی ایران دارم بتونم اونجا اقامت دایم بگیرم.نمقخوام توی دانشگاه اونجا ثبت نام کنم. الان دانشجوی کارشناسی هستم و یه سال و نیم دیگه ازدرسم مونده. میتونم با مدرک کاردانی اقامت دایم بگیرم؟ و اینکه هزینه اقامت گرفتنم اگه خودم بدون وکیل بخوام اقدام کنم چقد میشه؟

     
  30. باعرض سلام وخسته نباشید
    من۲۳ سالمه کارت پایان خدمت وفوق دیپلم برق دارم ۲۵میلون تومان سرمایه من هست
    سابقه کار ندارم وزبان بلد نیستم آیا امکان مهاجرت با این شرایط را دارم
    ممنون میشم در خصوص یک کشور خوب راهنماییم کنید

     
  31. با سلام من مهندس شیمی صنایع گاز و همسرم مهندس کشاورزی صنایع غذایی هستند . به همراه یک کودک ۵ ماهه . جهت مهاجرت و اقامت اکوادور چه باید کرد.

     
  32. سلام خسته نباشین
    بنده لیسانس حسابداری از دانشگاه دولتی با ۳ سال و نیم سابقه کاری با بیمه و مدرک ایلتس ۶ جنرال و فرانسوی سطح b1هستم .ممنون میشم بهترین روش پیشنهادی در خصوص مهاجرت به اکوادور رو بمن مورفی کنین .طبق شرایط و سنم ۳۰ ساله بین دو روش دانشجویی وتخصصی کدم قابل انجامه و هزینه و پروسه چقدر هستپیشاپیش . واقعا ممنونم از لطف و اطلاعات مفیدتون

     
  33. سلام اینچانب به اتفاق همسرم وفرزندمقصد اقامت در کشور اکوادور راداریم که ازتوچه به مراتب ذیر تقاضای راهنمایی را داریم

    ۱-اینچانب با حقوقی معادل شش میلون تومان بازنشسته میباشم ودارای لیسانس حقوق
    ۲-سن من وهمسرم ۶۰ سال است
    ۳-پسرم درحال حاضر سرباز است ودارایدیپلم میباشد

     
  34. با سلام من فوق لیسانس مهندسی شیمی با ۱۴ سال سابقه کار به همراه همسر و دو دختر ۹ و ۴ ساله ام قصد مهاجرت و اخذ اقامت اکوادور را دارم
    ۱-آیا کا ر در آنجا با توجه به رشته و سوابق من پیدا می شود چقدرممکن است زمان ببرد ؟درآمدش کفاف زندگی و کمی پس انداز را می دهد.
    ۲-اگر بخواهی برای خودت کسب و کارراه اندازی کنی امکان دارد ؟شرایط آسان است؟درآمدش کفاف خرج زندگی اجاره منزل و .. را میدهد
    ۳-وضعیت آموزشی -فرهنگی -فساد اخلاقی و.. با توجه به اینکه من ۲ تا دختردارم چطوریه؟
    ۴-حداقل سرمایه مورد نیاز برای گذراندن زندگی تا پیدا کردن کار با توجه به شرایط من چقدراست/
    ۵-حداقل سرمایه لازم به جز سرمایه بند ۴ برای کسب و کار بند ۲ چقدر است؟

     
  35. شرایط و هزینه گرفتن اقامت اکوادور

     
  36. سلام خسته نباشین.میخواستم ببینم هزینه اخذ اقامت اکوادور چقدر می باشد و اینکه با پاسپورت اکوادور به چه کشورهایی میتوانیم بدون گرفتن ویزا سفر کنیم؟

     
  37. با سلام،
    می‌خواستم بدونم هزینه گرفتن اقامت برای دو نفر
    در اکوادر چقد میشه، و چقد زمان می‌بره تا اجازه
    ورود بدن به ما،

     
  38. سلام اگه کسی از دانشگاههای فیلیپین مدرک دندانپزشکی داشته باشه ولی توی ایران مدرکشو معادل سازی نکنه میتونه برای ادامه تحصیل و کار اقامت اکوادور بگیره؟

     
  39. با سلام
    وقت بخیر
    در زمینه تخصصی صنایع چوب و مهندسی ژنتیک با دارا بودن مدرک دکتری چه زمینه‌ها ی کاری و یا تحقیقاتی در کشور اکوادور وجود دارد؟
    ایا دولت اکوادور به متخصصین خارجی مهاجر در این زمینه حمایت می کند؟
    با سپاس فراوان

     
  40. با سلام و ارادت
    فوق لیسانس مدیریت فناوری اطلاعات با ۱۵ سال سابقه کار و تدریس در دانشگاه هستم. همسرم فوق لیسانس معماری و دارای یک فرزند دختر ۱۵ ساله . شرایط مناسب برای مهاجرت به پیشنهاد شما کدام یک ار روش های پیشنهادی هست ؟
    انگیزه اصلی تحصیل پزشکی دخترم و رسوندنش به آمریکا هست.
    لطفا راهنمایی بفرمائید

     
  41. با سلام میخواستم بدونم درصورت اقدام برای ویزای اقامت دایم و پس از ورود به اکوادور چطور میشه برای دریافت اقامت والدین هم اقدام کرد و یا اگر با ویزای توریستی وارد شن میشه اقامت توریستی اونها رو تمدید کرد؟

     

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

رفتن به بالا
آخرین اخبار اقامت اکوادور در تلگرام موسسه
عضو شوید!