خانه / اخبار / تعرفه‌های کنسولی اکوادور بر اساس قانون جدید مهاجرتی

تعرفه‌های کنسولی اکوادور بر اساس قانون جدید مهاجرتی

تعرفه‌های جدید کنسولی اکوادور

اداره مهاجرت اکوادور، تعرفه های جدید خدمات کنسولی و دیپلماتیک این کشور را بر اساس قوانین جدید مهاجرتی اعلام کرد. تعرفه‌های جدید کنسولی اکوادور 

بر اساس این اطلاعیه، متقاضیان دریافت انواع ویزاهای اقامت موقت برای ارائه درخواست این نوع ویزاها در سال ۲۰۱۷ می بایست مبلغ ۵۰ دلار به حساب اداره مهاجرت واریز نمایند. پس از پایان پروسه و تایید اقامت موقت، متقاضی می بایست ۴۰۰ دلار بابت صدور ویزای اقامت موقت به حساب اداره مهاجرت واریز کند.  تعرفه‌های جدید کنسولی اکوادور 

همچنین متقاضیان دریافت اقامت دائم اکوادور برای ارائه درخواست در این خصوص متضمن پرداخت هزینه ۵۰ دلاری می شوند و هزینه صدور اقامت دائم در انواع مختلف  آن، معادل ۵۰۰ دلار است که می بایست به حساب اداره مهاجرت واریز شود. تعرفه‌های جدید کنسولی اکوادور 

این اطلاعیه هزینه ارائه درخواست برای انواع اقامت وابستگی در سال جاری را ۵۰ دلار و هزینه صدور این نوع ویزا را ۲۰۰ دلار اعلام کرده است. تعرفه‌های جدید کنسولی اکوادور 

به علاوه متقاضیان دریافت Cedula (کارت ملی اکوادور) برای ارائه درخواست صدور Empadronamiento می بایست ۱۰ دلار در وجه اداره مهاجرت اکوادور واریز نمایند.

انتهای متن/

Telegram-Ad1-gif

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star
 
Share

۹ نظر

  1. باسلام من مدرک فنی حرفه ای از ایران دارم برای کاشیکاری و همین طور صنایع دستی رشته منبت کاری روی چوب. در ضمن ۱۰ سال سابقه گل آرایی سفره عقد و تالار های میهمانی و ماشین عروس و همین طور تجربه باغداری . دفتر شما آیا میتواند برای اقامت و کار در یکی از این رشتها که نوشتم برای من اقدام کند با کمال تشکر از شما.

     
  2. با سلام و خسته نباشید.
    برای مسیرهای پرواری که اعلام کردید .داشتن ویزا الزامی است.ولی خود اکوادور نیاز نیست.

    مثلا مسیر ترانزیت برزیل ویزای این کشور رو نیاز داره .. مدت اخذ این ویزا چند روز طول میکشه اگر شخصا اقدام کنم

     
  3. با سلام
    من مهندس شرکت نفت با فیلد کاری حفاری مخازن نفتی و ده سال سابقه کاری هستم.از طریق مدرک دانشگاهی میخوام به اکوادور مهاجرت کنم.آیا دانشگاههای اونجا در صورت نیاز به تخصص من اعلام نیاز می کنند یا براشون با کسی که تخصص خاصی نداره برابرم؟
    ممنون از پاسخگویی شما

     
  4. ضمن عرض سلام ، اینجانب دارای مدرک مهندسی شیمی .و نیز فوق لیسانس مدیریت اجرایی و همچنین ۳۰ سال سابقه مرتبط و عالی در بخشهای مختلف وزارت نفت میباشم(پتروشیمی و نفت و گاز.و …) و انشالله سه سال آینده باز نشسته میشوم (فروردین سال ۱۴۰۰ و با ۶۰ سال سن) . مایل هستم پس از بازنشستگی با توجه به دارایی متوسطی که دارم ، یکی از کشورهای لاتین را برای ادامه زندگی انتخاب کنم . آیا امکان راهنمایی در این مورد برای شما وجود دارد؟
    -آیا برای اینکار به موقع عمل کرده ام یا اینکه زود است؟
    -برای استارت اینکار هزینه مورد نیاز چقدر است؟
    -داشتن یک زندگی متوسط خوب در کشور مذکور ، چقدر سرمایه نیاز خواهد داشت؟
    – برای راه اندازی یک کسب و کار سبک مانند یک رستوران متوسط ، چقدر سرمایه مورد نیاز میباشد؟

     
  5. با سلام، مکاتبه قبلی که با شده است بدون پاسخ گذاشته اید!

     

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

رفتن به بالا
آخرین اخبار اقامت اکوادور در تلگرام موسسه
عضو شوید!