خانه / خدمات موسسه «زندگی و اقامت در اکوادور»

خدمات موسسه «زندگی و اقامت در اکوادور»

ICC-Logo-jpg

موسسه «زندگی و اقامت در اکوادور»  با استفاده از تجارب خود خدمات زیر را در اختیار مشتریان و هموطنان عزیز در اکوادور-کیتو قرار می دهد:

۱- مشاوره
۲- بررسی مدارک لازم و قانونی
۳- تمدید ویزای توریستی تا ۳۰ روز
۴- اخذ ویزای تجاری شش ماهه
۵- پکیج بلیط پرواز اکوادور – اطلاعات بیشتر در این صفحه
۶- انتقال از فرودگاه و تور شهر
۷- ویزای اقامت (موقت)
۸- تاسیس شرکت و ثبت نمایندگی
۹- اخذ اجازه کار
۱۰- ثبت نام در دانشگاه و موسسات آموزشی
۱۱- پکیج شش ماهه کالج زبان اسپانیایی – اطلاعات بیشتر در این صفحه
۱۲- اخذ اقامت (دائم) + کارت ملی
۱۳- اخذ گذرنامه

همراهی با شما در مسیر:
۱- تهیه مسکن موقت
۲- اخذ گواهینامه رانندگی
۳- تهیه مسکن دائم
۴- جستجو برای کلاس های اسپانیایی، مدرسه و دانشگاه
۵- گشایش حساب بانکی
۶- تهیه تلفن همراه
۷- تهیه بیمه درمانی
۸- کرایه اتومبیل
۹- خرید اتومبیل

 

انتهای متن/

Telegram-Ad1-gif

 

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star
 
Share

۵۵ نظر

  1. لطفا هزینه های سفر با مراحل را کامل توضیح دهید. کل هزینه برای گرفتن اقامت با هزینه های زندگی در اکوادور

     
  2. لطفا بگویید ۱/ بیشتر درامد مردمان اونحا جی هست ؟
    ۲/ برای شروع کار چه چیزهایی لازم میدارید
    ۳/سپاس

     
  3. Salam khaste nabashid agar man az masire dohe ya istanbul be saopaolo va bad kito biam ehtiaji be visa gereftan nadaram yani be rahati mitona biam???motashkeram montazere javab hastam

     
  4. سلام
    چجوری میتونم از مشاوره شما استفاده کنم

     
  5. من میخوام برم اکوادور ولی ویدا ترانزیت نمیدانم چی میخواد

     
  6. با سلام

    لطفا راجع به تحصیل بیشتر توضیح بدهید

    ۱٫ هزینه دانشگاه در مقع ارشد چه قدر است؟
    ۲٫زبان اموزشی در مقطع ارشد انگلیسی است یا اسپانیایی؟
    ۳٫برای اپلای کردن در دانشگاه نیاز به مردک زبان انگلیسی و اسپانیایی هست یا خیر؟

    با تشکر

     
  7. با تشکر ا پاسخ شما دوستان .برای اخذ اجازه کا ومجوزهای لازم چقدر میگیرید مخارج ان چقدر است.ابرای ثبت شرکت چه مدارکی مورد نیاز است وچطور میتوان مدارک را بشما داد.متشکرم

     
  8. سلام
    دوست عزیز من ۱۸ سالمه
    دیپلم دارم و برای ادامه ی تحصیل در رشته ی پزشکی یا دندان پزشکی قصد مهاجرت به اکوادور رو دارم
    میخاستم بدونم با وجود سخت گیری هایی که در دانشگاه های دیگر کشور ها برای این رشته ها میشه در اکوادور تحصیل در این دو رشته چگونه است
    مدارک یا پیش نیاز های لازم چیست و اینکه آیا اصلن دانشکده های پزشکی اکوادور دانشجوی خارجی میپذیرن یا خیر؟
    ممنون میشم پاسخم رو بدین
    با تشکر

     
  9. سلام. من بلیط اکوادور رو گرفتم
    دوحه. سائو پائولو. بوگوتا. کیتو.
    می خواستم بدونم ایا در بوگوتا نیاز به ویزا ترانزیت دارم ؟۴ ساعت اونجا توقف دارم

     
  10. همه خدمات شما از زمانی شروع میشه که شخص مورد نظر در اکوادور حضور داشته باشه؟
    خیلی از آژانس ها گرفتن ویزای کشورهای ترانزیت به اکوادور را سخت تلقی میکنن، آیا خدمات شما شامل گرفتن ویزا مثلا برزیل ، خواهد بود؟
    ممنون.

     
  11. هزینه اجازه فعالیت اقتصادی چقدر است
    خرید ملک برای یک خانواده سه نفری کافی است

     
  12. با عرض سلام
    من قصد مهاجرت کاری به اکوادور رو دارم بهترین سریع ترین وکم هزینه ترین نوع اقامت و مهاجرت به اکوادور چیه درضمنمن متاهل هستم بدون فرزند سنم ۲۶ و سابقه دو سال کار به عنوان کارشناس … دارا میباشم و مدرک لیسانس خود را از دانشگاه دولتی… گرفتم تسلط به زبان اینگلیسی در حد خوب به بالا و زبان اسپانیایی متوسط
    لطفا از هزینه های زندگی و امنیت در اکوادور و شهر کیتوهم توضیح بدید سپاسگزار

     
  13. سلام، در صورت امکان هزینه ی اقامت دائم ، هزینه ی تحصیل ، هزینه های جاریه ی زندگی و خرید مایحتاج اولیه ی زندگی و مسکن و خودرو رو هم اعلام بفرمایید. ممنونم.

     
  14. سلام ممنون از پاسخ شما. فقط یک سوالی دارم برای ویزای سرمایه گزاری از طریق خرید ملک شما فرمودید.. این مبلغ و به طور کل سرمایه بیش از ۱۰ هزار دلار رو چطور می توانم انتقال بدم به اکوادور؟

     
  15. با سلام حد اقل هزینه سرمایه گذاری در اکوادور چقدر میباشد و ایا این پول باید در بانک بماند و بعد از گذشته سه سال و اخذ اقامت برگشت داده میشود لطفا به طوره کامل این پروسه را راهنمایی کنید با تشکر

     
  16. سلام. من می خواستم اقدام کنم برای اکوادور خیلی وقته که شماره تماسی ازتون پیدا نمی کنم.یک شماره از دفتر ایرانتون پیدا کردم اما متاسفانه گفتند که دیگر برای اکوادور خدماتی ندارین.ممنون می شم شماره تماسی ازتون بهم بدین.سوالاتی ازتون دارم.

     
  17. سلام. ایا امکان این هست که با ویزا توریستی به اکوادور آمد و با ثبت نام دوره زبان اسپانیایی ویزا رو تبدیل به ویزا دانشجویی کرد؟
    معولا هزینه دوره زبان چند دلار است؟
    ممنون از اطلاعات و سایت خوبتون

     
  18. سلام.من حدودا ٢سال ونزوئلا کار میکردم.خیلی مایل هستم دوباره به امریکای جنوبی برگردم.کشور اکوادور در حال حاضر بهترین کشور در امریکای جنوبی میباشد.بهترین ،سریع ترین و ارزانترین راه برای اقامت دائم در این کشور چیست؟ با تشکر

     
  19. سﻻم من میخام باباسوردعراقی بیام ازایران برم اکوادورایامیتونم ازطریق فرودکاهای ایران ویزای اکوادوربکیرم وبه اکوادورسفرکنم؟ ممنون میشم به سوالم باسخ دهید.ولطفا درباره کرفتن ویزای ترانزیت هم توزیحاتی بهم بدین که من نحوه کرفتن ویزای ترانزیت رونمی دونم.ممنون

     
  20. سلام من قصد سفر به اکوادور را دارم برای انجام این سفر دو هفته وقت دارم، مسیر پروازم یا از دوحه یا استاتبول حداقل زمان لازم برای گرفتن ویزای ترانزیت؟و بلیط چقدر است؟
    هزینه ها شامل چه چیزهایی و چقدر خواهد بود؟
    ممنون

     
  21. با سلام هزینه گرفتن اقامت چقدر هست و اینکه در صورت ورود به شهر کیتو میتوان اقدام به اقامت کرد یا اینکه باید ورود و خروج کرد دوباره ببخشید اگر یه مغازه بخواهیم بخریم چقدر هزینه دارد با تشکر

     
  22. با سلام اینجانب کارشناس ارشد از دانشگاه های دولتی از تهران، دارای سابقه تدریس در دانشگاه و همچنین دارای ۵ سال سابقه کاری میباشم، زبان انگلیسی در حد خیلی خوب و قصد گذراندن دوره های اسپانیایی در اکوادور را دارم
    لطفا اینجانب را در ارتباط با هزینه های زندگی و تحصیلی راهنمایی بفرمایید
    در ضمن آیا امکان اینکه بتوانم همزمان و یا بعد از گذشت مدتی کار مناسبی در آنجا پیدا نمایم وجود دارد؟
    در ضمن میزان نرج درآمدی در آنجا چقدر میباشد؟
    با سپاس فراوان

     
  23. با سلام، من چطور میتونم از موسسه مشاوره بگیرم؟

     
  24. سلام وقت بخیر
    من قصد ادامه تحصیل در مقطع ارشد رشته مهندسی نفت رو دارم
    شرایط و رزومه لازم هزینه تقریبی را میخواستم بدونم

     
  25. با سلام، من اهل افغانستان هستم ، پاسپورت افغانی دارم و تحصیلات خودم رو تا دیپلم در ایران گذروندم، فعلا در کشور امارات در یک شرکت کارهای ساختمانی مشغول به کار هستم ، میخواستم با کمک شما به اکوادور بیام، لطفا بگید هزینه ویزای شش ماهه تجاری و اقامت موقت چقدر میشه و اینکه من با وجود داشتن پاس افغانی میتونم به راحتی ویزای شش ماهه تجاری یا اقامت موقت بگیرم یا نه ؟ اگر مشکلی نیست لطفا شرایط و مدارک مورد نیاز رو برام بگید و اینکه آیا شرکت شما شعبه یا فرد رابطی در کشور امارات متحده عربی دارید یا نه ؟ منظورم از رابط در امارات واسه پرداخت حق الزحمه شما و پیگیری ویزای بنده هست ؟ ممنون از شما

     

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

رفتن به بالا
آخرین اخبار اقامت اکوادور در تلگرام موسسه
عضو شوید!