خانه / اخبار / مقررات اکوادور درباره حضور افراد دارای اقامت

مقررات اکوادور درباره حضور افراد دارای اقامت

مقررات جدید اکوادور

اداره مهاجرت اکوادور طی بخشنامه جدیدی میزان مجاز غیبت در این کشور را برای شهروندان خارجی که دارای اقامت هستند، اعلام کرد. مقررات جدید اکوادور

بر اساس این بخشنامه، دریافت کنندگان اقامت موقت اکوادور در سال اول اقامت شان (از زمان صدور ویزای اقامت) مجاز هستند حداکثر ۹۰ روز را (به طور ممتد یا متناوب) در خارج از اکوادور سپری کنند. مقررات جدید اکوادور

میزان غیبت مجاز برای سال دوم اقامت موقت نیز – به مانند سال اول – حداکثر ۹۰ روز (به طور ممتد یا متناوب) است.

مطابق بخشنامه اداره مهاجرت، با گذشت دو سال از تاریخ صدور ویزای اقامت موقت، دارندگان اقامت اکوادور مجاز هستند تا حداکثر ۱۸۰ روز را (به شکل ممتد) در خارج از این کشور سپری نمایند. مقررات جدید اکوادور

همچنین دارندگان اقامت دائم اکوادور در سال اول اقامت شان مجاز هستند حداکثر ۱۸۰ روز (به طور ممتد یا متناوب)از کشور خارج شوند. میزان غیبت مجاز برای دارندگان اقامت دائم در سال دوم نیز ۱۸۰ روز (به طور ممتد یا متناوب) است و از آغاز سال سوم مجار هستند تا ۵ سال به طور ممتد خارج از اکوادور سپری کنند.

این بخشنامه افزوده است: چنانچه افراد دارای اقامت از چارچوب معرفی شده در این بخشنامه تخطی نمایند و بیش از بازه ذکر شده از حضور در این کشور غیبت داشته باشند، اقامت و کارت ملی اکوادوری (Cedula) آنها باطل خواهد شد.

متقاضیان دارای پرونده کاری نزد «موسسه زندگی و اقامت در اکوادور» می توانند ابهامات خود در این زمینه را از طریق صفحه کاریشان در سایت یا فرم «تماس با ما» پرسش نمایند.

انتهای متن/ مقررات جدید اکوادور

Telegram-Ad1-gif

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star
 
Share

۵۲ نظر

  1. با سلام من متقاضی اقامت دائم در اکوادور هستم میخواستم بدونم با ۳۰۰ میلیون تومان میتوانم به خونه مغازه بخرم واین خرید میتواند دلیل اقامت و اخذ ویزا از اکوادور باشد

     
  2. با سلام همسر من ۲۹ ساله هستند ۵ سال سابقه کاری در بیمارستان با مدرک کارشناسی علوم آزمایشگاهی پزشکی دارن شانس ایشان جهت اخذویزای کار اکوادور چند درصد هستش?

     
  3. با سلام ا پریسا از شیراز هستم ۲۹ ساله و دارای فوق لیسانس کشاورزی خواستار اقامت اکوادور هستم و میخواستم بدونم حدودا هزینه زندگی ماهیانه برای اجاره واحد ۱ خوابه و مخارج چقدر هست برای ۱ نفر؟ با ۳۰۰ ملیون چه راهکاری به من پیشنهاد میکنید

     
  4. سلام ابراهیم هستم ۲۵ ساله از اهواز دارای شغل ازاد و مدرک فوق دیپلم کامپیوتر و سابقه چند سال کار در شرکت پارس جنوبی عسلویه ب عنوان نصاب استراکچر ..خواستم ببینم ایا با این شرایط میتونم اقامت دائم کشور اکوادور رو بگیرم؟

     
  5. سلام علیرضا هستم ۲۵ساله مدرک بین المللى مهماندارى هواپیما دارم میخواستم بدونم ایا امکان کار و اقامت براى من با این شرایط وجود داره ؟؟

     
  6. با سلام، بنده ۴۴ ساله مقیم کشور … هستم و در زمینه تجارت فعالیت میکنم، در حال حاظر دارای ملک و ماشین و چندین شرکت هستم، ولی علاقه مند م به اکوادور مهاجرت کنم (به اتفاق همسرم)، لطفا شرایط اخذ اقامت را برایم توضیح دهید.
    ممنون

     
  7. باسلام وخسته نباشید
    من عباس با ۴۰ سال سن ومدرک صنایع غذایی وپانزده سال تجربه لبنیات وهمسرم دکتر داروساز هستن در یک شرکت خارجی .اگه امکان داره ممنون میشم بگید به چه صورتهایی امکان دریافت اقامت اکوادور را داریم از تمام راهنمایتون صمیمانه سپاسگذارم.
    باتشکرمیری

     
  8. باسلام وخسته نباشید
    من عباس با ۴۰ سال سن ومدرک صنایع غذایی وپانزده سال تجربه لبنیات وهمسرم دکتر داروساز هستن در یک شرکت خارجی .اگه امکان داره ممنون میشم بگید به چه صورتهایی امکان دریافت اقامت اکوادور را داریم از تمام راهنمایتون صمیمانه سپاسگذارم.

     
  9. با سلام
    فریبرز هستم و قصد دارم برای آشنایی با کشور اکوادر یکماه در آنجا زندگی کنم.
    لطفا هزینه بلیط ، ویزا و یکماه اقامت را برای من ارسال نمایید.
    ممنون

     
  10. سلام ایا از طریق سرمایه گذارى میشه اقامت اکوادور را گرفت
    من ٣٢سالمِ و متاهل هستم
    و اینکه هزینه در کشور اکوادور براى دونفر ماهیانه حدودا چقدر است؟
    ممنون از شما

     
  11. با سلام من ۳۴ ساله هستم کارشناس عمران مسلط به اجرا ی ساختمان وضعیت کار ساختمانی در اکوادور به چه صورت است و هزینه ۲ نفر برای زندگی چقدر میباشد؟

     
  12. با سلام کارشناس بازنشسته هستم جطو ر مینتوانم اقامت اکوادور بگیرم با تشکر از راهنماییهاییتان

     
  13. باسلام، من بازنشسته هستم ومایلم درمورداقامت اکوادربیشتر بدانم ،همچنین درمورد هزینه زندگی درآنجا برای دونفر.باتشکر

     
  14. با سلام
    مدرک کارشناسی عمران دارم بدون سابقه کار ولی مسلط به کار دارای ٣٠ سال سن
    همسر من نیز دارای مدرک فوق لیسانس کامپیوتر نرم افزار بدون سابقه کار دارای ٢٧ سال سن
    آیا برأی ما شانسی برأی کار و گرفتن أقامت در إکوادور هستش
    ممنون بایت وقتی که میگزارید مرسی از اطلاعات خوبی که در سایتتون گذاشتید.

     
  15. سلام ، میتونیم به عنوان توریست بیام با همسرم و برای اقامت دائم با مدرک دانشگاهی اقدام کنم

     
  16. درود ۳۱سالمه متاهل مدرک لیسانس حسابداری از پیام نور و سرمایه زیر ۱۰۰ دارم و مدارک فنی حرفه ای دارم آرایشگری گلخانه خیاطی معرق گلیم فرش بیمه هستم از صنایع دستی در حال حاضر مزون دارم و آموزش میدم نمیدونم چه جوری میتونم اقامت بگیرم از چه روشی بهتره

     
  17. با سلام
    هزینه خرید یک خانه تمیز و خوب اما ۷۵ متر در اکوادور چقدر است؟
    آیا به ملک مالیات میخورد و هزینه شهرداری چقدر است؟
    وقتی اقامت بگیریم هر وقت بخواهیم بیاییم ایران باید ویزای ترانزیت مثلا هلند را بگیریم؟
    بعضی از پروازها اول پاریس می رود و بعد آمستردام و بعد کیتو و در برگشت پاناما و بعد آمستردام.
    کی پاسپورت اکوادور میدهند؟
    من میخواهم از طریق مدرک اقدام کنم
    آیا اجازه کار میدهند؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید

     
  18. سلام برادرم ساکن اکوادور هستن و کارت شناسایی اونجا رو دارن من به همراه همسر و فرزندم میتونیم از طریق ایشون اقامت بگیریم ؟ یا اینکه اقامت از طریق سرمایه گذاری ؟ شرایط برای شروع کار و بیزینس در اونجا به چه صورته یعنی سریع با گرفتن کارت شناسایی میشه شروع کرد یا باید ۳سال صبر کرد تا پاسپورت اونجا رو گرفت

     
  19. با سلام مجدد.
    هزینه زندگی متوسط در إکوادور چقدر میباشد؟ البته با احتساب اجاره کردىن یک سوئیت برأی یک نفر و خورد و خوراک و پوشاک و غیره…
    آیا میتوان با مدرک لیسانس معماری از دانشگاه آزاد در إکوادور به شغلی مرتبط مشغول شد؟ و آیا میتوان با درآمد همان شغل یک زندگی متوسط را در إکوادور داشت؟
    با شرایط کاری و زندگی مورد نظر من آیا پس انداز هم میتوان کرد؟
    سپاس

     
  20. هزینه ی خدمات شما در قبال أخذ قامت و کار در إکوادور چقدره؟
    چقدر زمان میبره تا در إکوادور بتوانم شروع به کار کنم؟ و أقامت بگیرم؟

     
  21. سلام بنده ۴ ماهه باردار و یک فرزند ۳ ساله نیز دارم آیا با ویزای توریستی و تولد فرزندم در خاک اکوادور می توانم اقامت دائم را اخذ کنم.
    ضمنا من دانشجوی حقوق و همسرم کارمند دولت و کل داراییمان درحدود ۳۰۰ میلیون تومان است.
    آیا وکیل حقیقی یا حقوقی که حق الزحمه اخذ اقامت دائم برای من و خانواده ام را تمام و کمال در پایان کار مطالبه نماید، وجود دارد؟

     
  22. با سلام
    من ۴ سال دیگه قراره بازنشست بشم
    میتونم هم ملک بخرم هم سرمایه گذاری
    با توجه به قوانین که باید حضور در کشو ر اکوادور داشته باشم
    راهکار چیه
    همسرم و پسر ۱۶ ساله هم دارم
    میتونم برای اونها سرمایه گذاری یا ملک بخرم و خودم هر سال مثلا بیانم ایران و برگردم؟

     
  23. هززینهه ای یک زندگی متوسط د راکوادور رو میخواستم و این که ۴۳ ساله امه و چطور میتونم اقامت بگیرم و هزینهه ای اقامت چقدره؟ ممنون

     
  24. سلام.خسته نباشید.
    من مجرد هستم و لیسانسه کامپیوتر دارم.
    دو سال سابقه کار دارم که غیره مرتبط با رشته ی تحصیلیم هست.
    آیا با یادگیری زبان اسپانیایی امکان دریافت ویزایه کار دارم.؟

     

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

رفتن به بالا
آخرین اخبار اقامت اکوادور در تلگرام موسسه
عضو شوید!