خانه / آشنایی با اکوادور / ملاحظات قانونی مهم درباره اخذ اقامت اکوادور

ملاحظات قانونی مهم درباره اخذ اقامت اکوادور

قوانین اقامت اکوادور

«موسسه زندگی و اقامت در اکوادور» قبل از هر گونه اقدام در زمینه اخذ اقامت و سفر به این کشور، به علاقمندان توصیه می کند ملاحظات ذیل را مدنظر قرار دهند تا دچار مشکلات جدی قانونی نشوند:

تمامی شهروندان ایرانی می توانند به عنوان توریست بدون نیاز به اخذ ویزا به اکوادور سفر کنند. دریافت ویزا برای مدت بیشتر از ۹۰ روز و یا اقامت در این کشور به عنوان یک شهروند، نه تنها برای شهروندان ایرانی بلکه برای تمام کشورهای جهان، نیازمند به فرآیند شخصی می‌باشد. اخذ اقامت اکوادور

– با هر منظوری به اکوادور سفر می‌کنید از حمل پول نقد – بیش از نیاز معمول یک توریست – خودداری کنید. این اقدام موجب گرفتاری شما در فرودگاه‌های بین مسیر و یا در فرودگاه کیتو خواهد شد.

– تنها نهاد قانونی مجاز برای صدور ویزا در اکوادور، وزارت امور خارجه این کشور است. از هر پیشنهادی که اخذ ویزا خارج از این چارچوب را به شما ارائه می‌کند به شدت پرهیز کنید. اخذ اقامت اکوادور

– اطلاعات مورد نیاز در خصوص قوانین و سیاست‌های مهاجرتی اکوادور را تنها از منابع رسمی، معتبر و قابل اطمینان کسب کنید. دریافت اطلاعات خارج از این چارچوب منجر به اتلاف منابع مادی و معنوی و مشکلات قانونی برای شما خواهد شد. اخذ اقامت اکوادور

– تنها نهاد قانونی مجاز برای صدور کارت شناسایی اکوادور (Cedula)، سازمان ثبت احوال اکوادور می‌باشد و حضور فیزیکی شما در پروسه اخذ آن الزامیست. از پیشنهاداتی که در ازای دریافت پول، صدور کارت شناسایی «قانونی» در غیاب شما را ارائه می‌کنند به شدت پرهیز کنید.

– در خصوص تمامی ویزاهای اقامتی و غیر اقامتی که نیازمند سپرده‌گذاری در بانک‌های اکوادوری هستند، سپرده می‌بایست تنها در حساب بانکی فرد متقاضی (نه هیچ فرد حقیقی یا حقوقی دیگری) واریز شود. از واریز وجه به حساب افراد یا شرکت‌های واسطه پرهیز نمایید.

– یکی از الزامات اصلی در خصوص احراز شرایط برای دریافت تابعیت و پاسپورت اکوادوری، حضور حداقل پنج سال در این کشور است. این مدت سه سال پس از صدور Cedula برای متقاضیان آغاز می‌شود. از توجه به پیشنهاداتی که اخذ پاسپورت خارج از این چارچوب را به شما ارائه می‌کنند، اجتناب کنید. اخذ اقامت اکوادور

– توجه داشته باشید که در پروسه ارائه تابعیت اکوادوری که حداقل سه سال پس از اخذ اقامت دائم شما آغاز می‌شود، تمامی جزئیات روند اخذ اقامت شما مجددا بررسی خواهد شد و هر گونه نقص قانونی منجر به رد درخواست شما خواهد شد. لذا برای جلوگیری از اتلاف عمر و منابع مالی خود، از پیشنهاداتی که شائبه غیر قانونی بودن دارند پرهیز کنید.

این صفحه به مرور زمان تکمیل‌تر خواهد شد… اخذ اقامت اکوادور

انتهای متن/ اخذ اقامت اکوادور

Telegram-Ad1-gif

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star
 
Share

۹۱ نظر

  1. با سلامی دوباره .چند سوال واسم ایجاد شد اولی اینکه اگه ما بخایم به اونجا سفر کنیم و با مدرک دانشگاهیمون برای اقامت اقدام کنیم چه مدارک های لازم هست …با تشکر فراوان

     
  2. با سلام..
    میخواستم بدونم اون کارت ملی رو با چه مدارکی باید اقدام کنم واسه گرفتنش؟
    با اون کارت میشه اون سه سال اونجا کار کرد به صورت قانونی؟
    هزینه های زندگی اونجا چقدره واسه یه آدم مجرد مثلاً اجاره سوییت..
    با راه اندازی یه کار کوچیک میشه دونفر اقامت بگیرن؟ منظورم همون سرمایه گذاری ۲۰ تا ۴۰ هزار دلاریه..

     
  3. سلام.
    ۱٫در مورد همراه داشتن دلار .ایا اکوادور همانند دیگر کشور ها می توان ماکسیمم ۱۰۰۰۰ دلار به همراه داشت یا خیر؟
    ۲٫ میانگین زمان لازم برای گرفتن کارت cedula چقدر می باشد؟ و ایا به راحتی می توان گرفت یا خیر؟

     
  4. با سلام،
    ببخشید در مدت یه سال اگر دانشجو، شاغل و یا حتی بیکار هم بود باز بعد از ٣ سال پاسپورت اکوادوری میشه گرفت؟
    با تشکر

     
  5. ببخشید تصحیح می کنم در مدت سه سال**

     
  6. با سلام
    قبلا با شما در خصوص سفرم به اکوادور مکاتبه داشتم در ماه may متاسفانه در فرودگاه ترکیه که از انجا به سایوپاولو و سپس به کیتو بلیط داشتم و حتی اجاره نامه همراه داشتم از پروازم جلوگیری شد البته شکایت من در حال بررسی است و تاکنون بلیط تهران تا سایو به من پرداخت شده است ولی دوباره میخواهم اقدام کنم ایا میتوانید راهنمایی در این خصوص داشته باشید به منظور اینکه دچار مشکل نشویم

     
  7. سلام
    میشه لطفا جوابها رو به ایمیل شخصی ارسال نکنید تا بقیه هم از جواب مطلع باشند
    جوابها عمومی رویت بشه ممنون

     
  8. با سلام
    کارت ملی را چگونه میتوان گرفت؟

     
  9. رضا شمس مقاندری

    با عرض سلام میخواستم پروسه مهاجرت از ایران به اکوادور را از ابتدا تا انتها به صورت شفاف بدانم و اینکه از کجا باید شروع و اقدام کرد با تشکر و سپاس فراوان خواهشمندم در صورت امکان شماره تماس برای من ارسال نمایید

     
  10. با سلام بنده معاون یک بانک در یک شهر شمال کشور هستم در حدود… تومان پول هم میتوانم جور کنم یکی از دوستان بنده نیز در… مشغول به کار میباشد با توجه به این که بنده متاهل ویک فرزند ۲ ساله دارم
    ۱٫با این مبلغ در اکوادور میتوانم رندگی متوسطی داشته باشم
    ۲٫چه نوع کار و شغلی در اکوادر جواب میدهد و متناسب با پول من است
    ۳٫دوستم چه کمکی به من در مورد اقامت و کلیه امور مربوط به انجا میتواند انجام دهد
    ۴٫ایا کلا رفتن به انجا را با توجه به وضعیت بنده مفید میدانید برای من
    ۵٫چه جور اقامتی برای من به درد میخوره وچه مداحلی باید برای شروع انجام بدم تا مرحله اخر
    ممنون میشوم کمکم کنید اگه نیاز به مبلغی هم هست حاضرم تقبل کنم ولی راهنمایی درست و واقعی به من بدین چون زندگی واینده منو خانوادم بسته به کمک شماست

     
  11. درود بر شما
    جهت مهاجرت و اخذ اقامت برای یک خانواده ۴ نفری چه مدارکی و چقدر هزینه می بایست پرداخت گردد.

     
  12. باسلام اینجانب لیسانس حسابداری وبیش از۱۵سال سابقه کار هستم تقضامندم درخصوص مهاجرت واقامت دراکوادر هرآنچه را که باید بدانم درخصوص مقدمات تهیه وارایه مدارک لازم اعم از مدرک دانشگاهی واقدامات سرمایه گذاری وکلیه اطلاعات لازم جهت تصمیم گیری ارایه فرمایید

     
  13. سلام
    من مدرک مستر شف ( سرآشپزی بین المللی ) دارم
    میخواستم بدونم برای مهاجرت به اکوادور چطوری میتونم اقدام کنم.
    و چه مدت زمان پروسه مهاجرت طول میکشه.
    من سی و چهار ساله هستم و متاهل.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    تشکر

     
  14. سلام وخسته نباشیدخدمت مشاورین عزیز.
    من وهمسرودخترم قصدگرفتن اقامت اکادوروداریم.میخوام بدونم اگربرسم یه ملک مسکونی بخرم وسپرده بانکی بگذارم یااینکه شغلی داشته باشم میتونم اقامت بگیرم؟واینکه واسه خریدملک مسکونی حدوداچقدرلازم است و واسیه سپرده گذاری یاشغلی که امورات زندگی نمیگم توپ ولی متوسط بگذردچقدرسرمایه نیازهست.
    لطفاجواب کاملی به سوالاتم بدیدواینکه خودتون واسیه اقامت گرفتن واینکارهاهمکاری میکنیدیانه؟متشکرم

     
  15. راستی اگرممکنه بگیدواسیه رفتن چقدرهزینه میشه که بریم یعنی هزینه پروازهاوکلااینجورهزینهاوچقدرطول میده اونجابتونم خریدخونه و اینکاروانجام بدم که مطمعن شم اقامت میگیرم.تشکرفراوان.

     
  16. سلام، .. سال دارم ، دارای مدرک مهندسی ..هستم با ۱۵ سال سابقه کار و در حال حاضر به عنوان مسئول فضای سبز در یک کارخانه معتبر شاغل هستم. همسرم نیز دارای مدرک کارشناسی … با ۱۶ سال سابقه کار، و در حال حاضر … هست. یک دختر .. ساله داریم. خیلی ممنون میشم اگر به این سؤالات پاسخ بدین: با این شرایط آیا امکان مهاجرت و کار در اکوادور رو داریم (ترجیحاً از طریق تخصص)؟ اگر بخوایم از طریق خرید ملک اقدام کنیم حداقل چه مبلغی باید به این کار اختصاص بدیم؟ هزینه تحصیل دخترمون در یک مدرسه ابتدایی نسبتاً خوب چقدر هست؟ ممنون .

     
  17. با سلام و عرض خسته نباشید.میخواستم نحوه مهاجرت به اکوادور رور شفاف و کامل بدونم و اینکه در بین سوالات خوندم که در فرودگاه ترکیه مانع از ادامه سفر به اکوادور شدند، آیا شرایط خاصی برای اقامت باید فراهم باشه و اینکه ویزا که احتیاج نداره؟ممنون میشم به سوالم جواب بدین.

     
  18. درود برشما
    لطفا بفرمایید برای یک خانواده ۴ نفره چند دلار ساپورت مالی می بایست برای اداره مهاجرت آماده تماییم, همچنین برای اقامت از طریق تخصص چه مدارکی نیاز هست.
    با سپاس

     
  19. با سلام و احترام
    بنده برای اقامت دایم برای کشور اکوادور پیگیر هستم.
    رشته دانشگاهی بنده تکنولوژی آموزشی هستش که شنیدم در اکوادور برای برخی رشته ها امکان تدریس موجود هستش.
    خواستم ببینم میتونم در اکوادور بعنوان مدرس مشغول کار بشم.
    البته بنده مدرک فارغ التحصیل کارشناسی ارشد هستم از دانشگاه خوارزمی تهران

     
  20. با سلام و خسته نباشید.لطفا میخواستم پروسه مهاجرت از ایران به اکوادور را از ابتدا تا انتها بدانم.و بهترین راهها برای گرفتن اقامت دائم از سرمایه گذاری تا…من مهندس عمران هستم و مجردم.و همچنین شرایط ایجاد کسب و کار.باتشکر

     
  21. با سلام و خسته نباشید.لطفا میخواستم پروسه مهاجرت از ایران به اکوادور را از ابتدا تا انتها بدانم.و ارزانترین راه و مطمئنترین رو. من مهندس کامپیوتر هستم و مجردم.باتشکر فراوان

     
  22. سلام، برای اخذ اقامت اکوادور چه اقدامی و با چه میزان هزینه ای باید انجام بدهم؟
    شغل من مهندس ساختمان با ١٠ سال سابقه و همسرم معاون یک بانک خصوصی با همین مقدار سابقه است.
    هدف اولیه من داشتم اقامت است و بعد از حضور و بررسی شرایط به ماندن فکر می کنم ولی داشتن اقامت در هر دو حالت برای من مهم است.

     
  23. با عرض سلام میخواستم پروسه مهاجرت از ایران به اکوادور را از ابتدا تا انتها به صورت شفاف بدانم و اینکه از کجا باید شروع و اقدام کرد و هزینه های مربوط به مهاجرت و زندگی در إکوادور به چه صورت است. خیلی سپاسگزارم.

     
  24. با سلام
    لطفا در خصوص تمام مراحلوقابل انجام برای مهاجرت و اقامت در اکوادور ، مانند درخواست کنندگان قبلی ، برای بنده هم ارسال نمایید . تشکر

     
  25. با سلام
    من فوق لیسانس حقوق دارم……. آیا با این شرایط امکان گرفتن پذیرش از دانشگاه های اگوادور را دارم؟
    و بعد از اتمام تحصیل امکان اخذ ویزای کار ، و اشتغال به کار فراهم هست ؟
    …………….

     
  26. با سلام و خسته نباشید
    من و همسرم قصد مهاجرت و کار و تحصیل در اکوادر رو داریم، میخواستم بدونم چه پیش نیازهایی لازم داریم
    با تشکر.

     
  27. سلام من آصف رضای هستم فامیل هفت نفری هستم دو پسر وسه دختر میخواهم اقامت دایم اکوادور را از طریق سرمایه گذاری بدانم ممنون

     
  28. با سلام
    بنده لیسانس کامپیوتر و برادرم دانشجوی حقوق است ، مادرم دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی است
    چگونه می توانیم از نظر تحصیلی اقامت این کشور را داشته باشم؟
    البته پدرم حدود ۵ سال در اکوادر پناهنده هستند ، ایا ایشون هم می توانند اقامت این کشور را به دست بیاورند یا خیر؟
    ایا این کشور مدراک معتبری ارائه می کند که در سراسر دنیا مورد تایید باشد؟ چگونه است؟
    با تشکر

     
  29. سلام چه رشته های تحصیلی میتونن برای اقامت اکوادور اقدام کنند؟ این برای رشته تربیت بدنی هم امکانش هست من کارشناسی تربیت بدنی دارم مدرک نجات غریق هم دارم، و اینکه چه میزا سرمایه برای مهاجرت نیاز هست؟ با تشکر

     
  30. با سلام.لیست مشاغلی که در اکوادر پذیرش دارد را ازکجا بفهمم.من مهندسی شیمی خواندم و در زمینه نفت و گاز هم تخصص دارم.با مدرک دانشگاهی چگونه میتوان درخواست داد؟

     
  31. ba salam o ehteraam
    mn lisanse mohandesie sanaye hastam va mikham baraye eghamat shoroo konam mikhastam rahnemiyim konid k aval bayad chikar konam
    mamnoon

     
  32. باسلام لطفا راهنمایی کنید چگونه می توان با خانواده ۴ نفری برای کار و اقامت در اکوادور اقدام نمود خواهشمندم از ابتدا و شروع پروسه سفر توضیح دهید ممنون

     
  33. با سلام
    هزینه های جاری برای اقدام چقدر میشود و اینکه چطور میشه بازار کار خودمون رو بررسی کنیم.
    با تشکر

     
  34. سلام من خلیل … هستم باز نشسته شرکت نفتم.میخواستم شرایط وهزینه مهاجرت به اکوادور بپرسم چقدر است.

     
  35. سلام
    وقت بخیر
    میخواستم تمام شرایط اقامت دایم اکوادور رو بدونم.

     
  36. سلام ، روزتون بخیر . میخواستم اطلاعاتی در مورد مهاجرت به کشور اکوادور را بدانم. من فوق دیپلم کامپیوتر از دانشگاه جامع علمی کاربردی هستم آیا از این طریق میشود اقامت گرفت و هزینه های یک زندگی متوسط چقدر است .با تشکر از شما .

     
  37. با سلام می خواستم شرایط اخذ اقامت اکوادور را برای افراد بازنشسته که دارایی یک فرزند دبستانی هستیم بفرمایید ضمنا در مورد بیمه و هزینه های درمان و امکانات زندگی در اکوادور اگر ممکنه توضیح بدهید .سپاسگزارم

     
  38. با سلام
    مهندس عمران هستم ۳۵ ساله و متاهل. بدوت فرزند
    در مورد شرایط مهاجرت به اکوادور از طرسق مدرک دانشگاهی لطفا مدارک مورد نیاز و مراحل و هزینه اقدامات اولیه رو بفرمایید.
    با تشکر

     
  39. سلام من میخواستم بدونم اگه با اون سه ماه اقامت اول که بدون ویزاست میشه اقدام به دریافت cedula کرد من زبان هم بلدم و ۳ نیم هم در یکی از کشور های امریکای لاتین زندگی و کار کردم و قانونی هم بود

     
  40. سلام
    من فارغ التحصیل یکی از دانشگاهای دولتی ایران هستم
    میخواستم بدونم برای اقامت گرفتن با مدرک تحصیلی به چه مدارکی احتیاج هست و فرایند به چه صورت هست؟

     
  41. سلام
    من و همسرم بازنشسته هستیم .سنم ۵۴ سال و یک فرزند وابسته دانشجوی ۱۹ ساله .
    می دانید اقامت دائم بدون فعالیت و اشتغال بسیار ملال اور است لذا:

    ۱- ایا با اقامت بازنشستگی راه اندازی کاری مقدور است؟ در حد فقط سرگرمی مثل باغداری مرغداری فروشگاه و……
    ۲- انتقال ماهانه حقوق از ایران چگونه مقدور است و هزینه ان چقدر می شود؟
    ۳- سرمایه لازم برای یک خانه و باغ حدودا چقدر نیاز است در خارج از شهرهای بزرگ.
    ۴- امنیت در مناطق خارج از شهر چگونه است؟
    ۵- باتوجه به مسیر طولانی پرواز تا اکوادور چگونه ممکن است ویزای ترانزیت کشورهای مشیر را اخذ کرد؟
    ۶- هزینه ما برای طی این فرایند و اخذ اقامت چقدر است؟( اخذ ویزا + بلیط +هزینه های دولتی +کارمزد شما + سایر هزینه های استقرار.
    ۷- پول نقد مجاز همراه هر مسافر چقدر است ایا هزینه های فوق الذکر و همچنین چند ماه زندگی را پوشش می دهد؟

    با احترام و تشکر از زحماتتان.

     
  42. سلام
    ممنون میشم شرایط اقامت اکووادور رو بفرمایید
    و خوشحال میشم از طریق شما اقدام کنم
    با تشکر

     
  43. سلام خسته نباشید. من کارشناسی تربیت بدنی هستم و دارای مدرک ماساژ آیا برای رشته تربیت بدنی و شغل ماساژ میشه اقدام کرد و اقامت گرفت؟

     

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

رفتن به بالا
آخرین اخبار اقامت اکوادور در تلگرام موسسه
عضو شوید!