خانه / آشنایی با اکوادور / مهاجرت به اکوادور

مهاجرت به اکوادور

visa-pasaporte

برای اخذ اقامت موقت و دائم اکوادور چندین راه وجود دارد:

– اقامت توریستی ۹۰ روزه
ایرانیان گرامی می توانند بدون نیاز به ویزا به صورت توریستی به اکوادور سفر کنند و به مدت ۹۰ روز در این کشور اقامت داشته باشند. روادید این کشور برای ایرانیان در فرودگاه صادر خواهد شد و نیاز به پرداخت هیچ گونه هزینه ای نیستند.

– اقامت از طریق اخذ ویزای تجاری
مدت زمان اعتبار این ویزا شش ماهه می باشد و برای اخذ این ویزا نیازمند افتاح حساب در یکی از بانک های این کشور با موجودی حداقل ۲۰۰۰ دلار می باشد.

– اقامت دانشجویی
با ثبت نام در دانشگاه های اکوادور برای ادامه تحصیل و یا حتی ثبت نام در کالج های آموزش زبان اسپانیایی قادر خواهید بود که در کل مدت تحصیل از ویزای تحصیلی بهره مند شوید.

– اقامت از طریق خرید ملک و سرمایه گذاری

– اقامت از طریق خویشاوندی

– اقامت از طریق اثبات داشتن درآمد دائم از منبعی خارج از خاک اکوادور (مخصوص بازنشستگان)

– اقامت دائم از طریق تخصص دانشگاهی

– اقامت از طریق ازدواج

– اقامت از طریق استخدام در شرکت های اکوادوری

وکلای ما پس از اخذ اقامت موقت از طریق یکی از موارد فوق، (در موارد ۱ تا ۳) آن را تبدیل به اقامت دائم نموده و کارت ملی اکوادوری برای شما اخذ خواهند کرد و پس از ۳ سال پاسپورت اکوادوری خود را دریافت می کنید.

لازم به ذکر است که مهمترین عامل رد صلاحیت پرونده های مهاجرت به دلیل نحوه ارائه مدارک، ترجمه و تایید آنها می باشد. اداره مهاجرت اکوادور پرونده های ناقص را بدون اعلام نظر مردود می کند و تمامی مدارک باید مجددا تهیه و پرونده برای بار دوم در مسیر کاری قرار گیرد.

اگر برای بار دوم پرونده مهاجرتی شما رد شود طبق قوانین کشور اکوادور اقدام برای مهاجرت به این کشور بسیار دشوار خواهید بود. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم پرونده خود را کامل و بدون نقص، از طریق وکلای مجرب اکوادوری ما ارائه نمایید.

انتهای متن/

Telegram-Ad1-gif

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star
 
Share

۵۰ نظر

  1. دامون میلانی فر

    سلام
    در مورد اقامت اکوادور از طریق سرمایه گذاری مسکن و صنعت سوال دارم. لطفا از طریق ایمیل راهنمایی بفرمایید.

    با تشکر فراوان

     
  2. سلام امکانش هست شرایط تحصیل در مقطع دکترا و فوق لیسانس و همینطور هزینه سالانه در اکوادور را برام میل کنید؟

     
  3. با سلام
    اگر ممکن درمورد اشتغال در شرکت های اکوادوری و هزینه خدمات شما برای گرفتن اقامت دائم و پاسپورت و..
    راهنمایی فرمایید
    با تشکر

     
  4. من از کجا باید شروع کنم

     
  5. ba salam
    man bishtar az 7 saal saabeghe daaram,reshteam mohandesie bargh ast.

    alaan dar venezuela kaar mikonam ba visaaye kaar.

    shoghle aslie man barnaame nevisie ba system haaye PLC hastesh.

    motahel hastam va bedoone farzand.

    vaase mohajerat az tarighe kaar chekaar baayad konam.

    mamnoon.

     
  6. با سلام و عرض خسته نباشید اینجانب امین یوسفی سن ۲۰ ساله فوق دیپلم رشته برق قدرت از ایران قصد اقامت در اکوادور را دارم و میخوام در اونجا کار کنم و نیاز مند راهنمایی شما هستم. باتشکر

     
  7. سلام باتشکر آبا ۳۰هزار دلار سپرده گذاری اقامت دائم داده می شود و برای کسب و کار کشور مناسبی هست

     
  8. با سلام
    اگر ممکنه در مورد اخذ اقامت دائم از طریق خرید ملک اطلاعات در اختیار من بگذارید؟
    من مدرس دانشگاه هستم،امکان تدریس در آنجا نیز برای من وجود دارد؟
    از راهنمایی شما سپاسگزارم.

     
  9. با سلام
    از شما خواهشمندم در موارد زیر مرا راهنمایی کنید:
    ۱٫ دانشگاه های اکوادور در زمینه مهندسی کامپیوتر رتبه چند را دارا هستند؟
    ۲٫ در این دانشگاه ها رشته ای با عنوان مهندسی وب وجود دارد؟
    ۳٫ بعد از فارغ التحصیلی از این رشته امکان کار کردن در اکوتدور وجود دارد؟
    ۴٫ با توجه به رشته کارشناسی من با عنوان زبان و ادبیات انگلیسی امکان خواندن کارشناسی ارشد IT هست؟

    از توجه شما سپاسگزارم

     
  10. سلام تحصیلات من ارشد .. است
    وبه مدت چهارسال هم در ..سابقه کار دارم وهم اکنون نیز در جنوب مشغول میباشم
    از لحاظ مالی هم مشکلی برای ویزای سرمایه گذاری ندارم
    والبته برای کار
    توریسم
    وتحصیل

    لطفا راهنمایی بفرمایید

     
  11. با ازدواج صوری می شود اقامت اکوادور را گرفت .اگر می شود هزینه آن چقدر میشود وا آیا شما کسی را برای این کار می شناسید. با تشکر

     
  12. ایا می تونیم قبل از ورود به اکوادور حساب بانکی را باز کنیم و چقدر هزینه دارد

     
  13. من کارشناس آزمایشگاه هستم سابقه کار هم دارم امکان گرفتن ویزای کار اکوادور رو دارم؟

     
  14. با سلام.من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته زمین شناسی نفت هستم.مقاله isi هم دارم.ب نظرتون ویزا دائم شامل من میشه؟

     
  15. سلام

    لطفا برای ثبت شرکت راهنمایی فرمایید.

     
  16. با سلام من همراه با فامیلم در کشور هندوستان هستیم و میخواستیم به کشور اکوادور سفر کنیم آیا برای افغانیها ویزای تورستی امکانش است یا خیر اگر است چه شرایتی دارد لطفا اگر توضیحات بدهید ممنون میشم و برای ویزای تورستی چه مدارکی لازم است با تشکر

     
  17. باسلام.
    من و همسرم هر دو فوق لیسانس حسابرسی داریم. و در ایران ۶ سال سابقه کار . میخواستم بدانم هزینه دریافت اقامت در شرکت اکوادور چقدره و چه کار باید کرد؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدید.

     
  18. سلام
    لیسانس حسابداری و فوق مدیریت دولتی هستم،۳۶ ساله – با حدود ۱۴ سال سابقه بیمه ای-همسرم فوق لیسانس فیزیک وبدون سابقه کار،۳۵ ساله- دو فرزند دختر زیر ۱۰ سال .
    ۱- آیا واجد شرایط اکوادور می باشم؟
    ۲- وضعیت پیدا کردن شغل پس از اخذ اقامت (ویزای کاری) چگونه است؟
    ۳- کل هزینه ای که از شروع کار تا اخذ نهایی اقامت باید متقبل شوم چقدر است؟
    متشکرم

     
  19. باسلام
    لطفا نحوه اقامت از طریق سرمایه گذاری و مقدار مبلغ سرمایه گذاری چقدر است؟

     
  20. با سلام: لطفا چنانچه پکیج اطلاعات در مورد هزینه ویزای اقامت و نحوه اقدام و مراحل و مدت زمان صدور ویزا و هزینه های زندگی و امنیت اکوادر و امکان تحصیل فرزندان تا دبیرستان و بالاتر و سایر شرایط دارید در اختیار بنده قرار دهید متشکرم دانشجوی دکتری در ایران هستم و همسر و دو فرزند

     
  21. سلام
    من قبلا از شما سوالاتی پرسیدم و لی تصمیم جدی در مورد مهاجرت نداشتم ولی الان بسیار جدی هستم و حتی با وجود تسلط نسبی به زبان انگلیسی شروع به یادگیری زبان اسپانیایی هم کردم.
    من یه مدرک فوق دیپلم صنایع غذایی و لیسانس نرم افزار دارم که عملا از هر دو مدرک بقدری دور بودم که هیچ چیزی بلد نیستم فقط یه مدرک فرمالیته است.
    در خصوص اندوخته مالی تقریبا حدود ۱۰۰۰۰ دلار آمریکا می توانم همراه خودم داشته باشم. در خصوص مهارت اینجا در ایران یه کارمد ماهر و زبده در خصوص امور اداری، مدیریتی، کنترل فرآیندها و ارتباط با سایر ادارات هستم که می دونم عملا در یک کشور غیر از ایران به دردم نخواهد خورد.
    به نظر شما امکان مهاجرت برای من وجود داره؟ یا اینکه شرایط زندی در اکوادور برای من سختر از ایران خواهد شد؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

     
  22. با عرض سلام مجدد
    ایمیلتان بدستم رسید .مدارک رادراسرع وقت برایتان میفرستم.سوالی داشتم خدمتتون.اینکه قیمت خرید خانه جهت گرفتن اقامت دراکوادورچقدرمیباشد؟ومراحل خرید تاگرفتن اقامت به چه صورت میباشد؟
    باتشکر

     
  23. با سلام اگه فرزندم در اکوادور متولد بشه شامل تابیعت اکوادوری خواهد شد و ایا شما میتوانید وکیل و مترجم بنده شوید

     
  24. سلام ساده ترین راه برای اقامت اکوادر چی هستش؟ و چقدر هزینه داره؟
    من و همسرم دو نفری میخوایم بریم
    ممنون

     

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

رفتن به بالا
آخرین اخبار اقامت اکوادور در تلگرام موسسه
عضو شوید!