خانه / آشنایی با اکوادور / پاسخ به سوالات متداول درباره اقامت در اکوادور

پاسخ به سوالات متداول درباره اقامت در اکوادور

پاسخ به سوالات متداول درباره اقامت در اکوادور

سوال: آیا امکان تمدید ویزای توریستی وجود دارد؟ سوالات متداول درباره اقامت در اکوادور
پاسخ: اعتبار ویزای توریستی حداکثر ۹۰ روز در طول یکسال است و بیش از این امکان استفاده از این ویزا وجود ندارد.

سوال: آیا برای سفر به اکوادور باید از سفارت این کشور در ایران ویزا بگیریم؟
پاسخ: خیر، شهروندان ایرانی در بدو ورود به اکوادور (در فرودگاه کیتو) ویزای ۹۰ روزه توریستی دریافت می کنند.

سوال: آیا برای عبور از برزیل و توقف کوتاه در فرودگاه سائوپائولو ویزای ترانزیت این کشور لازم است؟
پاسخ: بله، مطابق آخرین تغییرات در قوانین مهاجرتی برزیل، شهروندان ایرانی برای عبور یا توقف در فرودگاه های این کشور باید ویزای ترانزیت اخذ کنند.

سوال: آیا با ویزای توریستی می توان مشغول به کار شد؟
پاسخ: اشتغال به کار با ویزای توریستی غیر قانونی است.

سوال: نحوه انتقال پول به اکوادور چگونه است؟ سوالات متداول درباره اقامت در اکوادور
پاسخ: انتقال پول می بایست از طریق صرافی هایی که در کشورهای اطراف ایران مانند امارات یا ترکیه دفتر دارند صورت پذیرد. در این زمینه همچنین می توانید از خدمات «موسسه زندگی و اقامت در اکوادور» استفاده کنید.

سوال: سود بانکی در اکوادور چه میزان است؟ سوالات متداول درباره اقامت در اکوادور
پاسخ: با توجه به دلاری بودن پول رایج اکوادور، بانکها حداکثر ۵٫۵ تا ۶٫۲۵ درصد به سپرده گذاری سالیانه سود می دهند. البته در خصوص اخذ وام از بانکها، این رقم تا ۱۶ درصد افزایش می یابد.

سوال: «سِدولا» (Cedula) چیست و حاوی چه اطلاعاتی است؟
پاسخ: «سدولا» همان کارت شناسایی یا کارت ملی اکوادوری است که تمام شهروندان و افراد مقیم این کشور از آن برخوردارند. در این کارت، شماره ملی هر فرد، نام کامل، تاریخ و محل تولد، ملیت، وضعیت تاهل و نام همسر (در صورت متاهل بودن) ذکر شده است.

سوال: چه مدت پس از اخذ اقامت می توان درخواست ملیت و پاسپورت اکوادوری نمود؟
پاسخ: برای ارائه درخواست در خصوص دریافت ملیت و پاسپورت اکوادوری می بایست حداقل سه سال از تاریخ صدور «سدولا» (کارت ملی) اکوادوری شما گذشته باشد. برای اخذ کارت ملی اکوادوری می بایست دوره دو ساله اقامت موقت سپری شده باشد.

سوال: آیا پس از اخذ اقامت اکوادور امکان خروج از این کشور وجود دارد؟
پاسخ: بله، البته دارندگان اقامت اکوادور طی دو سال اول اقامت خود در این کشور، در هر سال حداکثر ۹۰ روز می توانند به خارج سفر کنند و اگر بیش از این مدت در خارج از اکوادور بمانند اقامت آنها باطل می شود.

سوال: در صورت به نتیجه نرسیدن درخواست اقامت، هزینه های دریافتی شما چه میزان است؟
پاسخ: در صورتی که پروسه اخذ اقامت به دلایل حقوقی و نقص در عملکرد همکاران ما به ثمر نرسد، تنها هزینه های ادارای صورت گرفته از مبلغ پرداختی مشتری کسر می گردد و مابقی عودت داده می شود. اما چنانچه متقاضی پس از ارسال درخواست رسمی و فرم امضاء شده انصراف دهد، معادل ۷۰ درصد از هزینه خدمات درخواستی کسر و مابقی عودت داده می شود.

سوال: دستمزد پایه در اکوادور چقدر است؟ سوالات متداول درباره اقامت در اکوادور
پاسخ: دستمزد پایه یک کارگر ساده در اکوادور برای سال ۲۰۱۷ ماهیانه ۳۷۵ دلار است که دو ماه پاداش سالیانه، هزینه های جانبی و بیمه به این مبلغ افزوده می شود.

سوال: برای راه اندازی کار در اکوادور چقدر سرمایه نیاز است؟
پاسخ: میزان سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی یک کسب و کار به نوع، اندازه و مکان آن کسب و کار ارتباط دارد. به طور خلاصه می توان گفت که با ۱۵ تا ۲۰ هزار دلار سرمایه اولیه، می توان کسب و کار کوچکی در پایتخت راه اندازی کرد.

سوال: چه مشاغلی در اکوادور برای شروع کار بهتر است؟
پاسخ: اکوادور نیز مانند سایر کشورها نیازمند مشاغل مختلف است و موفقیت شما در یک شغل با میزان مهارت، علاقه و تسلط شما به زبان اسپانیایی ارتباط مستقیم دارد.

سوال: بهتر است زبان اسپانیایی را در ایران یاد بگیریم یا در اکوادور؟
پاسخ: طبیعتا اگر با آشنایی اولیه وارد اکوادور شوید بهتر است. البته یادگیری زبان در محیطی که همه اسپانیایی صحبت می کنند سریعتر و موثرتر خواهد بود.

سوال: چه روشی را برای یادگیری زبان در اکوادور پیشنهاد می کنید؟
پاسخ: می توانید معلم خصوصی بگیرید یا در کورس های خصوصی یا جمعی در موسسات آموزشی شرکت کنید. البته پیشنهاد ما، ثبت نام در کالج و دوره های دانشگاهی است.

سوال: آیا با ثبت در دانشگاه یا کالج های زبان امکان اخذ اقامت دائم وجود دارد؟
پاسخ: خیر، با ثبت نام در مراکز آموزشی رسمی تنها می توان برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کرد.

سوال: آیا دانستن زبان انگیسی برای تحصیل در دانشگاه های اکوادور کافی است؟
پاسخ: خیر، تدریس در تمامی دانشگاه ها به زبان اسپانیایی است البته برخی دوره ها به زبان انگلیسی تدریس می شود.

سوال: آیا دانشگاه های اکوادور بورسیه می دهند؟ سوالات متداول درباره اقامت در اکوادور
پاسخ: عمدتا خیر، ولی در رشته های خاص تکنولوژیک و در سطوح تحصیلات تکمیلی امکان دریافت فرصت مطالعاتی وجود دارد.

سوال: دانشگاه های اکوادور برای ادامه تحصیل در سطح فوق لیسانس و دکتری دانشجوی خارجی می پذیرند؟
پاسخ: بله، مشروط به اینکه آخرین مدرک دانشگاهی شما از سوی وزارت آموزش اکوادور بررسی و تایید شود شما می توانید در سطح عالی‌تر ثبت نام نمایید.

سوال: آیا امکان ثبت شرکت در اکوادور برای خارجی ها وجود دارد؟
پاسخ: بله، محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

سوال: آیا مانند بعضی کشورهای دیگر حضور افراد دارای ملیت اکوادوری در هیات مدیره یا استخدام آنها در شرکت الزامی است؟
پاسخ: خیر، الزامی در این خصوص وجود ندارد. سوالات متداول درباره اقامت در اکوادور

سوال: حداقل سرمایه برای ثبت شرکت در اکوادور چقدر است؟
پاسخ: ۴۰۰ دلار.

سوال: آیا از طریق ثبت شرکت در اکوادور می توان اقامت گرفت؟
پاسخ: بله، چنانچه شرکت مذکور دارای حداقل ۳۰ هزار دلار سرمایه قابل اثبات باشد می توان از این طریق درخواست اقامت کرد.

سوال: آیا می توان در اکوادور درخواست پناهندگی داد؟
پاسخ: با توجه به شرایط نسبتا آسان اخذ اقامت در اکوادور، دولت این کشور درخواست پناهندگی از شهروندان ایرانی را قبول نمی کند.

انتهای متن/ سوالات متداول درباره اقامت در اکوادور

Telegram-Ad1-gif

سوالات متداول درباره اقامت در اکوادور

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star
 
Share

۱۱۵ نظر

  1. میخواستم ببینم رشته های ک اکوادور بهش احتیاج داره چیا هستن و روانشناسی بالینی جزوش هست؟

     
  2. آیا جهت اقامت با ازدواج صوری نیاز به آمدن همسر به کشور کسی که می خواهد اقامت بگیرد هست؟ البته به مدت خیلی کوتاه ۱ال۲ماه

     
  3. با سلام
    میخواستم بدونم راهی هست که قبل از ورود به اکوادور بشه شغل پیدا کرد؟ موسسه ای هست که اینکارو انجام بده؟
    اگر نه ،به چه طریق میشه برای کار به اون کشور سفر کرد
    ممنونم

     
  4. با سلام
    ۱٫ روش اخذ اقامت برای کل خانواده در اکوادور یا شیلی چگونه است و کدام بهتر است؟
    ۲٫ لطقا هزینه ها،
    ۳٫ مدت زمان مورد نیاز و
    ۴٫ نیازمندیها و هزینه نگهداری شرکت را در سالهای بعد بفرمایید.

    سپاس

     
  5. با سلام و خدا قوت. میخواستم شرایط کلی و هزینه ها و اجرایی شدن این اقداممون رو بررسی کنیم.

     
  6. با سلام. میخواستم بدونم که کارت ملی اکوادوری چقدر طول میکشه که صادر بشه ؟
    ۲٫ آیا لیست مشاغلی که مورد نیاز اون کشور هست البته در ضمینه تجاری چون بنده مدرک تحصیلی زیادی ندارم و بشه سرمایه گزاری کرد در او کشور چه میشنهادی شرکت محترم داره در این زمان..
    ممنون از لطف شما

     
  7. با سلام

    بازار کار رشته نفت در اکوادر چطور است؟
    ممنونم

     
  8. با سلام ثبت شرکت در زمینه برق والکترونیک در چه سطحی از تخصص وتجربه امکان پذیر است وکلا زمینه کاری در چه رشته هایی بهتراست

     
  9. با داشتن مدرک کارشناسی برق-الکترونیک می توان اقامت گرفت

     
  10. ایا از طریق خرید خانه و مغازه میشود اقامت اکوادور را اخذ کرد؟
    و اگر میشود براى خرید خانه و مغازه در محله هاى خوب در کیتو چه مقدار سرمایه نیاز هست؟

     
  11. با سلام
    در مورد مهاجرا تو اکوادور نمیخوام تو برزیل ویزا بزنم باید از چه طریقی اقدام کنم.آخه من توقف ترانزیتی دارم اونجا.
    تو سایتتون نوشتین نیازی به ویزا نداره اما الان که دارم اقدام میکنم میگن باید ویزا بزنم
    ممنون میشم کمکم کنین

     
  12. برای گرفتن اقامت توی کمترین زمان هزینه وکالت چقدر؟

     
  13. کارت ملی إکوادور در چه زمانی داره میشه و شرایط زندگی در ونزوالا بهتره یا إکوادور

     
  14. با سلام
    فوق لیسانس ریاضی و دارای سابقه تدریس و مدرک زبان می باشم. آیا امکان تدریس در دانشگاههای اکوادور برای من وجود دارد؟ حقوق ماهیانه تقریبا چقدر هست؟؟

     
  15. سلام
    ایا شرایط گرفتن ویزای کار وجود دارد؟چه مقدار دانش زبان کافی ست؟ایا اکوادور دانشگاه هنر هم دارد؟

     
  16. سلام ،لطفا در موردمیزان هزینه خدماتی مشاوره که شرکت شما ارائه میدهد بفرمائید و جوابیه مهدی ۴ شهریور ۱۳۹۴ در مورد مالیات را برای من هم ارسال کنید ممنون

     
  17. سلام میخاستم بدونم از طریق تخصص تحصیلی چه رشته هایی مد نظره و همچنین از طریق سرمایه گذاری و کار واینکه چطور میشه قبل اقامت از داشتن شغل مطمین شد
    با تشکر

     
  18. با سلام
    لطفا هزینه ی ثبت شرکت به انضمام هزینه وکیل را بفرمایید .
    و آیا با کار در شرکت اکوادری امکان گرفتن اقامت دائم پس از ۳ سال وجود دارد ؟

     
  19. با سلام
    میخواستم راجب به امنیت اکوادور بپرسم.آیا امنیتش مثل ونزوئلاست و مثل اونجا قحطیه یا نه؟
    و همچنین هزینه ای که شما میگیرین چقدر میشه؟

     
  20. سلام.میخواستم در مورد هزینه های تحصیل و هزینه های ثبت شرکت در اکوادور بدونم..سپاس

     
  21. با سلام
    مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت چیست؟ قبل از عزیمت به اکوادور باید مدارکم را به زبان اسبانیایی ترجمه کنم یا انگلیسی؟
    سقف مبلغ قابل حمل به این کشور چقدر است؟
    ایا قبل از اقدامات اولیه نیاز یی به مراجعه حضوری در سفارت میباشد یا خیر؟؟
    سباسگزارم

     
  22. سلام
    نتونستم به محتواى آدرس ایمیل اولی که دادم خدمتتون دسترسی پیدا کنم ،به همین دلیل ایمیلمو عوض کردم!اگه براتون مقدور هست جواب سوالات رو به این آدرس ارسال کنید،ممنون میشم

     
  23. با سلام
    میخواستم بدونم واسه اقامت اکوادور باید مدارکمون را به اسپانیایی ترجمه کنیم یا انگلیسی؟
    چند دلار میتونیم با خودمون ببریم؟
    مراحل گرفتن سدولا چی هست وبه چه مدا,کی نیاز ؟؟
    با تشکر

     
  24. سلام لطفا بفرماید که آن عده اشخاص که از کشور افغانستان باشند ویزا اکوادور داشته باشند لازم به گرفتن ویزا برازیل را دارند برای رفتن اکوادور وضمنا از طریق خرید ملک میتوان اقامت کشور اکوادور را دریافت کرد ممنون تان

     
  25. با سلام شرایط و مراحل کلی مهاجرت به انضمام هزینه اولیه لازم برای هر نفر و مبلغ مورد نیاز برای خرید خانه رو ممنون میشم ارسال کنید
    ضمنا اگه در زمینه کار رشته های مهندسی شیمی و صنایع غذایی اطلاعاتی دارید لطفا اون رو هم ارسال کنید

     
  26. با سلام

    بنده متاهل هستم ولی قصد اقامت در اکوادور بدون همسرم را دارم.ایشان جای دیگری زندگی میکنند و قصد آمدن به اکوادور را ندارند.آیا بعد ازگذشت ۳ سال از دریافت سدولا میتوانم برای خودم به تنهایی اقامت بگیرم؟

     
  27. مجدداسلام.ببخشیدکل سوالهای دوستان رونخوندم حالاهی میخونم همون سوالهابرام پیش میاد.برای خریدمنزل چقدربایدحزینه کردحدودا؟واگربخواهم حداقل ۱۰۰یا۱۵۰میلیون نقدی ببرم واسه ایجاداشتغال یاسپرده گذاری میتونم اقامت بگیرم؟ببخشیدولی اگرممکنه یه توضیح کلی واسه من ارسال کنیدکه کلابدونم چطورمیتونیم بریم یااینکه اول خودم برم وضعیت کارومنزل اوکی شدخانواده روببرم.اینکه همگی بریم یااول خودم بروم درکل چطورمیتونم اقامت بگیرم.تحصیلاتی ندارم فقط ازطریق سرمایه اندکی که گفتم میخوام ببینم چطورمیشه اقامت گرفت.تشکرمیکنم

     
  28. لطفا شماره تلفن خودتون رو برام بفرستید اگه میشه تماس بگیرم ممنون

     
  29. سلام..خواهشمند م به صورت واضح بفرمایید .۳۵۴دلار حقوق سالیانه یک کارگر معمولی هست یا ماهانه ممنونم.سوال بعدی .آیا با … میتونم یک شرکت ویک رستوران ایرانی در اونجا داییر کنم .۳یکی از آشناها که اونجا تشریف دارند برای اقامت پیشنهاد … دادند با یک … آیا از این طریق هم میشود اقامت گرفت با ویزای سه ماهه که وارد اونجا میشیم .آیا شما برای خرید ملک که ما هیچ آشنایی به آنجا نداریم کمکمون میکنید و شرکت شما تضمین میکنه که سر ما بابت خرید ملک کلاه نره از بابت سند ملک وارزش ملک و محل خرید ملک .وسوال بعدی بفرمایید ما از چه راهی میتونیم سرمایه مونو انتقال بدیم به اونجا وآیا میتونیم داخل ایران کل مبلغ سرمایه مونو داخل ویزا کارت بریزیم واونجا از اون استفاده کنیم .بنده .. سال سن دارم ومجرد هستم .ولی ۲نفر از آشناهامون میخوهند با من به اون کشور سفر کنند .آیا با ثبت شرکت من و اونها به عنوان عضو شرکت یا کارگر شرکت میتونند اقامت بگیرند .ممنونم سپاس گذارم .لطفا بفرمایید ساعت با ایران چند ساعت فرق میکنه واین رو برای زنگ زدن به شرکت شما سوال کردم .ساعت تماس روهم در طول روز به وقت ایران بفرمایید .با تشکر

     
  30. با سلام خواستم بدونم میشه به صورت توریستی وارد اکوادور شد بعد درخواست اقامت نمود بعد اینکه هزینه گرفتن اقامت در مجموع چقدر میشه و نیاز به چقدر سرمایه داره

     
  31. سلام میشه اقامت از طریق تولد فرزند بگیریم؟

     
  32. با سلام
    بنده چند سال در کشور ونزوئلا زندگی کرده ام و به زبان اسپانیایی تسلط دارم.میخوام مهاجرت کنم و ترجیح میدم به یه کشور اسپانیایی زبان برم.به صورت اتفاقی با سایت شما اشنا شدم میخواستم شرایط کار و زندگی در اکوادور رو بدونم.
    سپاس

     
  33. سلام
    من و همسرم بازنشسته هستیم :ممنون میشم پاسخ بفرمایید

    ۱- درامدمون حدود ماهانه چهارو نیم مییون میشه با این مبلغ زندگی راحتی مقدور است؟
    ۲- شرایط اقامت بازنشستگان چیست؟
    ۳- شرایط بیمه درمان برای ما چطور خواهد بود؟
    ۴- خرید زمین و خانه و یا مزرعه برای خارجی ها مقدور است؟

     
  34. سلام
    چندتا سوال داشتم از حضورتون
    در اکوادور هم میشه اقامت کاری گرفت؟ و اینکه راهی هست تا قبل از ورود بشه شغلی پیدا کرد؟ من رشته م کامپیوتر هست و ۹ سال سابقه کار مرتبط دارم، میخواستم شرایط کار این رشته رو بدونم، واینکه بعد از چند سال کارکردن میشه اقامت دائم گرفت
    با خرید خانه میشه اقامت دائم گرفت؟ و حداقل هزینه ش چقدر هست؟
    شرایط اقامت تحصیلی چه طور هست؟ من لیسانس دارم و برای فوق لیسانس گرفتن میپرسم، و اینکه معدل لیسانس چقدر در پذبرش گرفتن از دانشگاههای اکوادور تاثیرگذار هست
    ممنون از زحماتتون

     
  35. درود برشما من دوباره به شما ایمیل زدم جوابی دریافت نکردم لطفا جواب من و بدیهید با سپاس

     
  36. با سلام برای مهاجرت به اکوادور چه شرایطی باید داشته باشی آیا موسسه کاریابی سراغ دارید آیا با مدرک دیپلم میشه اقدام کنیم من مجرد ۲۷ سالمه راننده پایه یک و سابقه کاری با ادوات کشاورزی و راهسازی با گواهینامه های مربوطه دارم با چه روشی اقدام کنم و هزینه حق و وکالتتون چقدر میشد

     
  37. باسلام میخواستم در مورد امنیت اکوادر بپرسم اگه ممکنه توضیح بفرمایید

     
  38. باسلام.میخواستم بدونم که آیامیشه اونجاازدواج کردواقامت گرفت؟آیامیتونم دراونجاکارکنم؟آیامیتونم یک آپارتمان دراونجااجاره کنم؟هزینه ویزا واقامت وبلیط هواپیما چقدراست؟لطفآاگرجواب میدیدجواب سوالاتم رابدیدنه چیزدیگه.ممنون اززحمات شما

     
  39. با سلام
    خیلی خلاصه توضیح بدم من ۳۸ ساله فارغ التحصیل رشته کارشناسی معماری از دانشگاه آزاد هستم و همچنین کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران دارم و در حال آمادگی برای آزمون آیلتس هستم.
    ۱- میخواستم بدونم برای من امیدی به گرفتن ویزای کار در اکوآدور هست یا نه؟
    ۲-میتونم قبل از گرفتن ویزا برای گرفتن کار اقدام کنم؟منظورم اینه که کارم قطعی شده باشه و دغدغه ای از اون بابت نداشته باشم.
    ۳-آیا موسسه ای و … هست که بتونه برای پیدا مردن کار کمکم کنه؟

     
  40. با عرض سلام
    اینجانی دارای لیسانس حقوق از دانشگاه ازاد کرج هستم ایا امکان مهاجرت برای بنه وجود دارد
    در صورت تاهل حتما هر دو طرف باید در اکوادور زندگی کنند یا تنها یک نفر به طور ثابت باشد کفایت می کند

     
  41. سلام
    آیا از طریق ازدواج میشه اقامت گرفت؟
    هزینه های زندگی ماهیانه چقدر است؟
    از طریق خرید ملک چطور؟
    سایت ازدواج چیزی هست یا نه؟

     
  42. سلام من لیسانس طراحی صنعتی دارم و حدود ۱۰ ساله که در زمینه ی طراحی دکوراسیون فعالیت دارم آیا شرایط کار برای رشته ی من وجود داره شرایط و هزینه ی گرفتن اقامت و زندگی در اکوادور چقدر هست؟

     
  43. سلام من ۳۰ سالمه و کارم تولید پوشاک زنانست لطفا شرایط ورود اولیه به اکوادور و اخذاقامت برای من را شرح دهید هزینه گرفتن اقامت چقدر است و هزینه مخارج و کرایه خانه راهم لطفا بفرمایید

     
  44. با سلام و احترام، لطفا برای شرایط زیر از جنبه أخذ أقامت و هزینه های مربوطه اطلاع رسانی فرمایید:
    – بازنشسته، متأهل ، دارای فرزند دانشجو، همسر خانه دار
    – تحصیلات لیسانس اموزش زبان انگلیسی از دانشگاه دولتی شیراز(پهلوی سابق)، دارای تجربه أمور بازرگانی خارجی با طَی دوره های تخصصی اموزشی در داخل ایران ، کشورهای اروپایی و اسیایی، سابقه کار در حوزه تدارکات خارجی از جایگاه کارشناسی تا معاونت مجموعه دولتی و نیز بخش خصوصی بمدت ٢۶ سال،
    با سپاس از وقت و پاسخ شما
    اسماعیلی

     
  45. با سلام
    در مورد حداقل حقوقی که فرمودید ۳۶۶ دلار ایا حقوق هفتگی یا ماهیانه میباشد؟
    و این حقوق برای کارهای جنرال میباشد؟

     
  46. با سلام و خسته نباشی خدمت شما
    من آرایشگر هستم و قصد مهاجرت به این گشور رو دارم .
    میخواستم بدونم میتونم اونجا این حرفه رو ادامه بدم و از طریق این شغل وبزای دائم بگیرم و چه مدتی و چه مراحلی رو باید طی کنم تا قانونی اونجا کار و زندگس کنم ؟؟؟
    ممنون از وقتی که برای هموطنانتون میذارید

     
  47. با سلام
    چه مدارکی برای اخذ ویزا کورد نیاز است؟

     
  48. سلام. چطوری میتونم کار پیدا کنم در اکوادور قبلا ونزوعلا بودم با زبان اسپانیول آشنا هستم

     
  49. سلام.من لیسانس برق دارم ارشد MBA.مدرک تافل با نمره ۹۰ دارم اما اسپانیایی هیچی نمی دونم.به نظرتون می تونم از طریق مدرک اونجا کار گیر بیارم.یا بهتره اول اینور یک دوره زبان اسپانیایی کلاس برم.حداقل سرمایه ای که باید همراه داشته باشیم(واسه دو نفر)تا بتونیم اونجا اموراتمون رو تا قبل از پیدا کردن کار بگذرونیم چقدره؟

     
  50. سلام خسته نباشی میشه با شغلی مانند ارایشگری از اکوادور درخواست پناهندگی کرد

     
  51. بادرود وسپاس:من خانمی ۵۸ساله متاهل دارای مدرک لیسانس حقوق از دانشگاه تهران ایا شانس اقامت وکار درکشور اکوادور دارم لطفا توضیح بفرمائید واز انجائی که باید ضرورتا اقدام به مهاجرت نمایم درصورت امکان اگر جوابتا سریعتر باشد ممنون میشوم

     
  52. بادرود وسپاس:باعرض معذرت شما جواب فرددیگری اشتباها به ایمیل من ارسال نموده ائید من خانمی ۵۸ ساله متا هل دارای لیسانس حقوق از دانشگاه تهران (پردیس قم)ایا شانس کار وگرفتن اقامت اکوادور دارم ولطفا بفرما ئید هزینه انجام این کار توسط شما چقدر است با تشکر از بذل توجه شما

     

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشودفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

رفتن به بالا
آخرین اخبار اقامت اکوادور در تلگرام موسسه
عضو شوید!